Hej! 

Det hÀr Àr en alldeles rykande fÀrsk blogg dÀr man fÄr följa med mig i mitt liv. Jag heter Anna, Àr 35Är och som Àr mitt i uppstart av en ny karriÀr och nytt bolag. Jag har 4 st döttrar och har för nÄgra veckor sedan flyttat till hÀstgÄrd. Ett signum i mitt liv skulle man kunna sÀga Àr att allt ska hÀnda pÄ en gÄng. Och det gör gÀrna det. Hela tiden. VÀlkommen till en vÀrld som inte gÄr pÄ rÀls men dÀr envisheten och vinnarskallen nÀstan alltid segrar! Carpe Mockidikk!

OBS! Det Àr tjejen pÄ bilden som skrivit brevet men det Àr inte dagens datum pÄ bilden (KÀnde att introduktionsbilden kanske inte skulle vara den supertrötta sanningen i mysbrallor som försöker jobba parallellt med uppassande av övergnÀllig febrig 2Äring) haha..

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera