Jobb, jobb och 2 kids hemma! 

 

Upp i ottan för att fÄ sÄ mÄnga timmar som möjligt innan smÄkidsen vaknade, sen jobba samtidigt som jag försöker parera 2 lekande kids som vill ha mammas uppmÀrksamhet.

NĂ€r bĂ„da kidsen sov pĂ„ eftermiddagen smet jag ut för att ta in hĂ€starna. Ninja lĂ„g i storasyrrornas rum och penny i spjĂ€lsĂ€ngen i sitt rum. NĂ€r jag kom in sĂ„ Ă€r Stora tjejernas rum tomt o jag börjar leta efter Ninja i vĂ„rt sovrum sen nere i soffan. Inte ett ljud och paniken börjar sprida sig tills jag fĂ„r syn pĂ„ ett par fötter som sticker fram nedanför soffan nĂ€r jag redan hunnit springa mellan vĂ„ningarna 2 gĂ„nger. Tydligen har Ninja vaknat till och bestĂ€mt sig för att Ă€ndra sovplats till pladask nere pĂ„ golvet i vardagsrummet. Det Ă€r helt sjukt hur snabbt paniken stiger i kroppen nĂ€r det gĂ€ller ”försvinnandet” av sina barn Ă€ven nĂ€r det Ă€r inom sina egna fyra vĂ€ggar.

Ska bli sĂ„ otroligt skönt att börja inskolningen img. Efter dryga 2 Ă„r hemma varav sista halvĂ„ret med plugg, flytt och starta eget och konstant dĂ„ligt samvete sĂ„ ska det bli fantastiskt att fĂ„ göra en sak i taget lite mer. FĂ„ lĂ€gga fullt fokus pĂ„ jobb och veta att kidsen blir stimulerade pĂ„ förskolan och sen kunna fokusera och va mamma nĂ€r man hĂ€mtat dom. Att vara mamma Ă€r att konstant ha lite dĂ„ligt samvete men det ska bli skönt att fĂ„ ner det till den ”normala” nivĂ„n.

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera