En skön helg! 

Vi har haft en grym helg m massa kompishäng. Korvgrillning, ponnyridning o fyrhjulingkörande för kidsen och vin, matlagning, spel och gött snack på de vuxna. Sjukt härligt! 

Älskar hur avslappnat det är och hur störda i huvudet många konversationer är. Min kompis berättade om sin tjejhelg i London. Hur dom hamnat på en superexklusiv-svindyr nattklubb där konsten uttryckte sig genom svingade nakna män och tomatsåssprutande rumpor på scen. Vi skrattade åt historien när morfar åkte till badhus m 2åriga tvillingtjejrna och dom ropar att det kommer bajs när dom får se honom naken (snopp = bajs i deras värld) och mycket annat. Helt enkelt en helg som förgyllde livet på alla sätt enligt min mening. Fab! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera