Börja jobba efter mammaledighet.. 

 

Känns som jag krashat in i en vägg i 210km/h..

Japp, så är känslan efter min första hela arbetsdag efter mamma”ledigheten”. Vilket egentligen är helt ologiskt eftersom jag annars klämt in jobb in emellan allt annat. Eller så är det inte så ologiskt kanske, nu jobbar jag full dag för att hinna med allt hemma efter en full arbetsdag.

Jaja, tror det är huvudet som är ovant vid 7h framför datorn, så det blir garanterat  lättare och lättare. Oavsett, så swishade dagen förbi för jobbet är helt sjukt kul! Idag har fokus varit på en fastighetsförmedling. Woop!

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera