Social media profil? 

Hur ska man veta vilken profil man ska ha på sociala medier? Det beror ju såklart på olika saker. Ska det vara en privat profil, en snyggprofil?, en där man representerar ett företag? Att hitta rätt profil är svårt och hur ska man profilera sig om man ska bli stor?

Svaret är nog framförallt att göra något som känna äkta. Att fejka fram något man inte är blir svårt i längden.

Generellt kan man säga att många personer gillar snygga bilder. Är du känd eller är inom familjegenren kan man bli mer privat och ha mer vardagsbilder. Men gäller det mode eller inredning och resor så vill man se snygga människor med rätt kläder och snyggt stylade hus-våningar och fantastiska vyer.

För att kunna bli stor måste du jobba med ditt konto. Bygga kontakter, kommentera, likea, promota influencers och jobba på din image som i alla communitys.

Självklart kan man väcka uppmärksammhet genom att vara kontroversiell, göra och skriva uppseeendeväckande saker. Men då får du ju leva med den imagen sen också.

Jag jobbar med den här biten och vet ju egentligen precis hur man ska göra, men jag vill ju vara jag. Jag är inte perfekta modellen, jag har inte ett perfekt städat hem hela tiden och mitt liv är inte bara resor o glamour (lite mer av den varan hade ju dock varit nice 😉

Jag är en 4-barnsmorsa, jag är en boho-tjej som gillar en mix av loppisfynd och nya saker och jag älskar hästar, mina kompisar, vin, god mat och störda skämt. Jag tänker för mycket och är långt ifrån perfekt.

Så min sociala medieprofil får bygga på det. Over and Out!

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera