90-talets stora stilikoner! 

ApropĂ„ att 90-talet Ă€r hetare Ă€n tomaten pĂ„ varma mackan sĂ„ tĂ€nkte jag göra en liten Ă„terblick och utvĂ€rdera vilka guldkorn man ska rikta in sig pĂ„ för att klassifieras som ett Ă€kta modelejon. 

För rĂ€tt look följer vi 90-talets största ikoner Bevvan: 


MĂ„sten: 

-Bikinibyxan uppdragen till revbenen. 

– diadem med lagom puffighet pĂ„ lugg om du har jĂ€mnlĂ„ngt hĂ„r, annars ett mĂ„ste med extremt glesa strĂ„n i luggen. För rĂ€tt look, anvĂ€nd handen som ett tillbehör som du för in under luggen medans du sprayar för rĂ€tt look. 

– om föregĂ„ende luggalternativ inte kĂ€nns helt rĂ€tt för dig finns sprayade bĂ„galternativet. Alltid en hit! 

– byxor som du Ă€rvt av din pappa uppdragna i midjan smidigt Ă„tdragna med ett snyggt skĂ€rp. Perfekt i en tid dĂ€r vi vill konsumera mindre. Nu kan flera familjemedlemmar anvĂ€nda samma byxa. 

– blus, blus, blus!! Blommigt, sprĂ€ckligt med axelvaddar och du Ă€r helt rĂ€tt. 

-för stor kavaj med sĂ„ mkt axelvaddar du kan frammana 

-skipants, bÄde snyggt o bekvÀmt

– USA- sockor, (Ă€ven kallade mull-sockor pĂ„ min skola, oklart varför) ingen look Ă€r komplett utan dessa. Fanns bĂ„de Ă€kta och fejk. 

– stor oversized tröja passar perfekt till skipants

Med handen pĂ„ hjĂ€rtat sĂ„ hade jag nog samtliga plagg förutom bikinibyxan. Mao sĂ„ var jag tydligen ett modelejon dĂ„ oavsett vad bilderna som ligger i nĂ„t skĂ„p hemma hos pappa visar. Om jag kommer haka pĂ„ nu. Ytterst, ytterst tveksamt. NĂ„n liten detalj förmodligen, men all in. Nope. That ship has sailed so to speak… 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “90-talets stora stilikoner! 

    1. Det hĂ€rliga med 90-talet va ju att oavsett Ă„lder sĂ„ sĂ„g ju alla med den luggen, blusarna o kavajerna ut som 50Ă„ringar. Har nĂ„gon bild frĂ„n en skolavslutning och jag kan svĂ€ra pĂ„ att det Ă€r miniatyrtant som stĂ„r pĂ„ bilden. Mao sĂ„ fanns det ingen Ă„ldersskillnad pĂ„ 90-talet. Kanske ska haka pĂ„ trenden nu iaf pga det đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ™‰đŸ™ŠđŸ™ˆ

Kommentera