En skrapad ruta och en flaska kylskåpskallt vatten. 

Det är det som gör skillnaden. 

Som varje morgon så tävlar jag och mannen mot klockan för att få iväg kids till skola och förskola. Mannen körde iväg först och när jag mitt i upploppet kollar ut och ser att det är frost så är det som en käftsmäll. Naaaaj! Nu måste turbon kopplas in för att hinna till frukosten och som alla föräldrar vet så är turbon, aka stressen något som små kids nosar sig till som en blodhund och vips så ska inga skor eller jackor tas på. 

Då, plötsligt händer det. Jag vinner på triss!! 

Eller nja, nästan i allafall, jag ser genom dörren att min man skrapat rutorna på min bil också. 

Lyckan är total och jag och barnen fick en fröjdefull biltur till dagis för att exakt kliva innanför dörren kl 07,45. Halleluja!! 

Och som grädde på moset så kommer jag hem till att han ställt en flaska vatten i kylen så den är sådär helt perfekt iskall som jag vill ha den. What a day!!

Ja, i vår familj blir vi glada för det lilla. Behövs inga Thailandsresor här inte. 

Tjo! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “En skrapad ruta och en flaska kylskåpskallt vatten. 

Kommentera