Fredagsmys

För nĂ„gra Ă„r sedan sĂ„ var jag och handlade med mina tvillingtjejer. Jag frĂ„gade tjejerna nĂ€r vi kommit in i affĂ€ren vad tjejerna var sugna pĂ„ för middag. BĂ„da sĂ€ger tacos i munnen pĂ„ varann. Jag börjar plocka ihop grönsakerna som Ă€r obligatoriska för den svenska nationalrĂ€tten nĂ€r Nora plötsligt sĂ€ger; mamma, kan inte vi göra det till en egen tradition att vi alltid Ă€ter tacos pĂ„ fredagar. 

SĂ„ dĂ€r och dĂ„ skapade vi en alldeles egen tradition. Tacosmys! (Mannen pĂ„ andra sidan av bananerna flinade varje gĂ„ng vĂ„r blick möttes under resten av den handlingen, anledningen Ă€r för mig Ă€nnu okĂ€nd) 

ÄndĂ„ sjukt att vĂ„r familj har sĂ„ mycket inflytande sĂ„ att hela landets affĂ€rer sedan den dagen möblerar om butiken inför vĂ„r tradition. 

Det finns mĂ„nga typer av influencers, men jag skulle Ă€ndĂ„ sĂ€ga att fĂ„ kan pĂ„verka en hel bransch varje vecka. 

VĂ€nliga hĂ€lsningar familjen som gĂ„r sin egen vĂ€g och tĂ€nker utanför boxen Ă€ven denna fredag. 

Ps. Det ska Ă€ven tillĂ€ggas att jag Ă€ven komponerat en sĂ„s till denna rĂ€tt som i hela omrĂ„den kallas ”Annas sĂ„s” 

Recept: grĂ€ddfil. HĂ€ll i sweet chilisĂ„s. Klart! 

Inte konstigt att rĂ€tter/sĂ„ser uppkallas efter mig, jag har Ă€ndĂ„ stjĂ€rnkockar och dessertmĂ€stare i familjen. Äpplet faller inte lĂ„ngt.. sĂ„ att sĂ€ga ✌

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “Fredagsmys

Kommentera