Par på sociala medier! 

Det finns inte mycket som kan trigga igång så mycket galna känslor i mig som par som för en stor del av sin kommunikation på sociala medier. Det sjuka är att jag kan inte bara ta bort dom ur mitt flöde, nej, nej. Jag älskar att hata dom.

Jag gör det självklart i det tysta, eller nja, jag drar det väl en vända eller två med mannen och ev skvallrar om det för någon kompis ibland.

Men oavsett så har jag alltid haft en teori att dom paren har ingen sund relation. Nåt är inte som det ska. Det är som att dom försöker övertyga sig själva om hur mycket dom älskar varann eller medvetet väljer att ta diskussioner ”inför” massa folk för att få lite medhåll för när dom väl möts sen så kommer det minsann inte vara så härligt och mysigt att du kommer hem svinsent trots att du gulligullat att man är världens bästa som kämpar på med kolikungen hemma själv för att du kände för 3 öl extra.

Och nu fick jag det bekräftat. Eller bekräftat o bekräftat. Är väl kanske ingen direkt vetenskapligt bevisad studie jag hittade i en artikel från Expressen från 2015.

Men likaväl. För mig är det bevisat. Smsa eller ring din partner. Dom funktionerna har inte försvunnit i digitaliseringen ännu av en anledning!

Konversation som ingen jäkel vill se!


Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera