En dag utan disciplin! 

Idag är en sån där dag då hela min hjärna är totalt blank. Ingen motivation, ingen inspiration och ingen ork. Anledning, högst oklar. 

Just sådana dagar önskar jag att jag hade ett ”löpande bandjobb” där jag typ skruvade på lock på tandkrämstuber. Istället så ska jag idag utan någon motivation se till att disciplinera mig själv till att ta tag i saker. Än värre är att jag inte har något uppdrag med deadline i morgon, så både kropp och hjärna hittar alla möjligheter att göra allt annat än jobba. 

Min dag så här långt: 

1. Gå upp och fixa kids och köra dem till förskola. ✔️ Ett måste så inga konstigheter här. 

2. Ta ut hästar, mocka och fixa i stallet. ✔️ Även detta ligger med ett måste, så även här flyter det på. 

3. Duscha ✔️ Börjar dra ut på tiden

4. Sätter mig vid datorn för att sätta igång med min to do- lista. 😴 slösurfar, kollar youtube etc.. 

5. Tänker att en godisbit ska kicka igång mig. – Godisbit uppmuntrar snarare till att hämta hel godispåse, gå ner till soffan och kolla netflix. 

6. Rycker upp mig, börjar spåna bloggämnen. 

7. På något sjukt vis börjar jag tänka på att det vore skönt om jag va som Jesus den dagen han från 2 fiskar o 5 bröd (eller hur många det nu var) kunde göra så det räckte till flera tusen personer. Just den grejen skulle jag vilja kunna göra fast med idéer. (Herregud, vad ytlig jag är, han födde ett svältande folk. Jag vill komma på bra idéer och få mer motivation.)

8. Börjar googla Jesus och bryta bröd och inser att Jesus inte är något som googlas mycket för google har inga förslag alls på Jesus, fisk och brödrelsterade ämnen. 

9. Funderar på hur långt Bibeln kommit i digitaliseringen.

10. Börjar skriva detta extremt torftiga inlägg. 

Mao en högst kreativ dag på hemmakontoret där flitens låga brinner. 


To be continued.. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera