Världens enklaste tips om du har saker du stör dig på hos din partner! 

Det finns ju vissa grejer man stör ihjäl sig på hos sin partner. Dom flesta, sjukt små i proportion till hur mycket irritationsenergi det kan skapa hos partnern (i detta fall mig).

Min man lägger plackers överallt (dom är som barren från granen, dyker upp hur mycket du än städar på de mest konstiga ställen). Han slänger av sig kläderna på alla ställen förutom i sovrummet och han byter aldrig toalettrullen när han tar sista pappret.

Ni kan ju gissa hur mycket energi den sista punkten tagit från mig. Jag menar, det är typ det värsta man kan göra mot en annan person att lämna tom rulle om det även är tomt på påfyllningspinnen eller vad den nu heter. Detta har skapat mer än en mindre trevlig och smått obekväm promenad i jakt på papper.

Självklart finns det lika många irriterande saker jag gör. Inga jag har ont av men att jag till exempel trycker in bunkar huller om buller i överfyllda skåp kan reta gallfeber på husets herre.

Men så en dag så kom vi på snilleblixten att man får några veton var när det kommer till olater. Min man byter till exempel aldrig toarulle (har vi gäster så gör han det) och eftersom jag numera vet att det är mitt jobb så fyller jag fanatiskt på med rullar på ”pinnen” och irriterar mig inte om rullen är tom då det numera är min uppgift. Han å andra sidan får inte sura, gnälla över bunkarna utan får se till att skapa en så solklar ordning i skåpen så även idioter (i detta fall jag) ställer dom rätt.

Så sjukt lätt grej och herregud så mycket energi vi sparat. Bara att härma!

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera