Jobba hemma-fällan 

Jag har gjort misstaget att jag nämnt för förskolepersonalen att jag jobbar hemifrån. Så där i början när man är nyinflyttade så vill man ju göra ett gott intryck och visa att man är en skön famlj. Så när dom ringde och frågade om de kunde börja en vecka senare pga många inskolningar så sa jag ja, trots att jag redan var på gränsen och den där veckan blev lika outhärdlig som när man är övergravid och går över tiden nån vecka. 
Men nu efter 2 veckor på dagis så börjar jag märka att det rings hem för minsta lilla snordroppe eller gnällighet. Fröknarna påpekar nämligen hela tiden att mina barn är otroligt glada hela tiden och aldrig är sura. Så när dom är gnälliga in emellan så måste det ju vara något som är fel (japp, mina barn är tydligen konstant sjuka hemma för här gnälls det friskt allt som oftast). När jag nu i eftermiddag blev inkallad för snorattack så möttes jag av orden. Vi tänkte det var lika bra för du är ju ändå hemma. 

Men va?! Jag ligger ju inte hemma och kollar netflix hela dagarna (eventuellt kanske en liten ministund på lunchrasten ) och därför är det bara att att ringa för allt för inte har jag något annat att göra. 

På grund av detta måste jag nog genast skaffa mig ett kontor utanför hemmets 4a väggar för då jobbar jag ju ”borta” som alla andra. 

Så nu filuras det för fullt hur detta härliga kontor ska bli. Typ nåt sånt här vore ju nice! 


Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera