Förmågan att få saker gjorda med barnen runt sig. 

Igår när vi satt i soffan och jag beklagade mig lite inför min man om vabbande som tvingar mig att ställa in möten så berättar han om att han tänkt tanken att det kanske ändå för hela familjens bästa vore att jag hade dom hemma nu under vabuari eftersom jag ännu (jag har ju ändå jobbar 1 hel veckan fulltid med mitt företag) inte har mer än halvtid med uppdrag denna och nästa vecka. 

Jaha. Han hade tydligen glömt den lilla detaljen att jag var i upplösningstillstånd precis innan barnen började på dagis för jag inte pallade göra allt samtidigt längre. Men vad ska man inte göra för familjens bästa. 

I morse så frågade jag om han kunde ta barnen trots att han hade lite jobb att göra för jag skulle behöva gå ut och träna ena hästen. Jag passade samtidigt på att påpeka att det borde han ju klara fint eftersom han kvällen innan tyckte jag skulle jobba parallellt en månad med en 1-och 2åring. 

Va, nej. Det klarar ju inte jag. Du gör det, men inte jag. Du får vänta tills jag fixat det viktigaste först. 

Jaja, det är så sjukt konstigt att han inte klarar en halvtimma av det jag ska göra en månad och att han bara måste åka själva till hornbach eller Ica för det tar ju mycket längre tid om barnen är med (bajsar björnen i skogen?!). Att hela världen står still (eller iallafall allt hushållsarbete) medan han är med barnen 😱??? Och detta gäller flera av mina vänners män också. 

Det här med hen fungerar iallafall inte i vår familj för vi har helt uppenbart helt olika kapacitet till att få saker gjorda. 

Tur att han är bra på andra grejer. Herrn i huset! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera