Krabban

Ett högaktuellt Ă€mne sĂ„ hĂ€r en fredag Ă€r krabban. 

I vĂ„r familj kallar vi nĂ€mligen den graciösa stĂ€llningen man stĂ„r i nĂ€r man rakar benen för krabban. 

Det hĂ€r Ă€r ingen stĂ€llning man visar upp sig i förrĂ€n man börjar gilla varann lite mer pĂ„ djupet om man sĂ€ger sĂ„. Jag har vĂ€ldigt svĂ„rt att tro att ens den snyggaste modell Ă€r sexig i den hĂ€r stĂ€llningen vilket kan vara ganska skönt att tĂ€nka pĂ„. 

SĂ„ till alla er som ska ut ikvĂ€ll och fiffar sig lite extra med rakade ben. I krabban Ă€r vi alla lika. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera