Nära dödenupplevelse 

Igår skrev jag om att jag gillar kontraster i livet. Och kontraster fick jag. Kräksjuka. Helvetet på jorden som får en att önska att man inte levde. Att dessutom ha barn man ska ta hand om under helvetet är som en jäkla käftsmäll. 

Inte en enda gång när man kunde vara sjuk i fred så njöt man av det, men nu inser man vilket idiot man var för friheten att få vara sjuk är något som flög ut genom fönstret dagen man skaffade barn. Och eftersom kräksjuka är som pesten så kan man räkna med absolut noll hjälp utifrån när man är totalt uträknad själv. För självklart blev jag o mannen sjuka millisekunderna efter varann. En riktig smekmånad för förhållandet. Not. 

Hoppas vi överlever både fysiskt och psykiskt. Over and out. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “Nära dödenupplevelse 

Kommentera