En sämre version av mig själv.. 

Jag har en ganska dålig egenskap och det är att jag ibland kan vara lite oempatisk när det kommer till att en viss familjemedlem är sjuk. 

Jag vet inte om det är för att det inte sällan sammanfaller med att jag själv mår dåligt och därför tycker att vissa kunde bita ihop lite mer. 

Problemet är väl egentligen att jag borde bita ihop lite mindre och sänka ribban. Men vissa saker måste göras oavsett hur dålig man är, som att ta barnen och sköta djuren. Jag anser mig själv lite mer hardcore och han lite mer bortklemad (vet inte hur många gånger jag fått höra av svärmor hur J minsann alltid biter ihop, att han aldrig klagar över nåt och kan ha hur ont som helst innan han säger nåt, ehh?!) och med det så tar jag ett större lass av det som ska göras. Vilket leder till att den absolut sista energin jag har kvar i kroppen efter att jag attackdammsugit huset (eftersom vi har ju faktiskt barn och det måste göras när vi båda mår kass?!) använder jag till att sura och mucka gräl. Inte så värst smart. 

Varför kan jag inte också bara lägga mig ner, be om hjälp, ge upp ibland. Nåt fel i hjärnan är det ju. Jag menar, det är ju en skitbra egenskap om det gäller att kämpa för sina barn i en ökenstorm, men i vanliga livet i en sjukvardag? Nja. Känns som energin ev läggs på fel ställe. Som att jag ska göra ett statement i hur mycket jag kan pusha kroppen innan jag faller ihop gråtande som ett ursketet päron. 

Jaja.. idag känns livet sjukt jäkla gött. Även om man hatar kräkhelvetet så uppskattar man ju livet lite extra just idag iallafall. 

Topp! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

3 reaktioner till “En sämre version av mig själv.. 

  1. Jag har oxå svårt att acceptera när andra är sjuka, tänker ofta ryck upp dig förhelvete! Men det kan bero på att jag själv inte är ofta är sjuk, eller låter inte det ta all min uppmärksamhet! Vi är nog helt enkelt olika och hur vi hanterar det som händer oss🙄

    1. Ja, som du säger så reagerar vi säkert olika. Jag är uppväxt med att man ska bita ihop, kan helt ärligt knappt komma ihåg att mina föräldrar någonsin varit sjuka och så fort man var hyfsat ok så gick man upp ur sängen. Jag har väl blivit likadan och har svårt att köpa om någon bara lägger sig platt fall för minsta lilla. 😂😂

    2. Ja, som du säger så reagerar vi säkert olika. Jag är uppväxt med att man ska bita ihop, kan helt ärligt knappt komma ihåg att mina föräldrar någonsin varit sjuka och så fort man var hyfsat ok så gick man upp ur sängen. Jag har väl blivit likadan och har svårt att köpa om någon bara lägger sig platt fall för minsta lilla. 😂😂

Kommentera