Allt i ett. Mamma, karriärkvinna, fru och sexobjekt.  

Ibland kan man ju känna att det är svårt att ligga på topp i alla olika roller man har i livet. För även om jag är Anna så har jag ju även lite olika roller som jag eller de runtomkring mig hittat på. De fyra jag nämner i rubriken är nog de huvudrubriker jag har på mig själv. Eller vill ha kanske?! 

Hur viktiga de olika rollerna är har ändrats lite genom åren. Jag kan säga att när jag var 25år och skulle bli mamma till mina tvillingtjejer så hann jag gå igenom skärselden i ren panik över vem jag var, vem jag skulle bli och vem jag absolut inte fick bli. Jag var extremt fokuserad och bestämd i att jag absolut inte fick bli en tråkig mamma. Jag var på Ikea någon gång i slutet på graviditeten och när jag såg alla kallsvettiga morsor slita sitt hår för att få föst runt skrikande ungar och olika Billyhyllor till korv-mållinjen, så gav jag mig själv ett tyst löfte att så skulle jag aldrig någonsin bli. 

Mina mål i slutet av graviditeten: 

  • Plugga ikapp det jag missar under den (1!!) termin jag skulle vara mammaledig under terminen efter så jag kunde ta examen samtidigt som mina klasskompisar. 
  • Börja jobba så snart det bara går. 
  • Jobba extra som servitris så snart barnen var födda så jag får in extrapengar och kan ha kvar lite gött restauranghäng. 
  • Alltid vara kåt, glad och tacksam i snygga sexiga underkläder. 
  • Se exakt likadan ut i kroppen direkt efter förlossningen
  • Alltid hänga med ut med mina kompisar och aldrig bli en ”sitta hemma o mysa m barnen mamma”

Hur det gick? 

Finemang. Löste alla. Eller, nja, gravidkilona satt nog kvar en vecka, men ändå. Nära. Istället för att slita mitt hår på Ikea så gjorde jag det i panik för att få sövt barn, svirat om till att stå naken i ett sexigt förkläde medans jag lite avslappnad och kåt lagade mat när pappan gled innanför dörren efter sin arbetsdag. Hans reaktion? – Jag måste verkligen gå på toa. #värt 

Jag fixade studier på 1 1/2 fart. Jobbade extra på helgerna. Jag festade med mina kompisar och var till och med den som drog igång utekvällarna. Jag strosade Allén fram genom Vasastan på helgerna och brunchade på rätta ställena, hade senaste märket på barnvagnen och så söta tvillingtjejer så varannan 50-årig dam drog en drömmande suck. Jag fick jobb direkt efter studierna och satte fart på karriären. Allt gick som på en räls och jag höll mina mål. 

Om jag bor med pappan idag? Nej, självklart inte. Jag är väl inte stålwomen heller.. 

Jag knäckte mig själv i jakten på att försöka tillfredsställa alla andras och mina egna illusioner tills jag inte visste vem jag var längre. Då var jag 27år gammal. 

Idag är jag 35år. Älskar att mysa hemma, har definitivt kallsvettats på Ikea, har efter flera vändor lärt mig att sätta upp mål där barn och karriär kan samsas och  har hittat en man som helst vill att jag inte har några underkläder alls. 

Lite mer chill om man säger så! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “Allt i ett. Mamma, karriärkvinna, fru och sexobjekt.  

Kommentera