När något gott har något ännu godare med sig.. 

Jag skrev ju igår om alla hjärtans dag och att vi inte brukar fira det speciellt mycket. Kanske köpa något litet, men inte mer än så. 

Men så igår så bara paaang! Så hände det. Mannen kommer hem med thai (ja, just det är väl inte så väldans överromantiskt det brukar ju ändå hända allt som oftast) och sen får jag tulpaner, vilket jag älskar. Där var jag nöjd (och svinhungrig, så ville bara att vi skulle sätta oss i soffan, käka o kolla netflix) men då börjar han bära in olika stora växter (jag gillar verkligen att växtpynta hemma) den ena efter den andra. Jag blir jätteglad, men nu är jag så hungrig så jag håller på att dö så då säger han att du får öppna den här presenten efter maten och langar över ett paket. Vi äter och öppnar paket och chillar i soffan ( i myskläder, frugan hade tyvärr inte lyxat till med små sexiga röda underkläder eller utströsslade rosenblad) sedan när jag ska ställa ut soporna utanför dörren så står ett stort paket utanför ( jag trodde direkt att han köpt en paket till sig själv också eftersom han inhandlat min present på en av sina favoritaffärer) men även den var till mig. Wehoo! 

Helt sjukt. Får inte ens så mycket paket på min födelsedag. Men jag älskar paket så inga konstigheter för mig. Spoil on baby tänker jag. 

När vi sedan ska gå och lägga oss så kommenterar jag igen hur glad jag är för alla paket och då kommer bomben, baktanken, anledningen bakom alla paket. 

Han säger lite försynt; du kanske kan skriva det här på bloggen. Känns som jag mest låter lat, bortskämd och bortklemad av mamma i det du skriver. Du kan ju skriva att jag är lite bra också. 

Boom, där satt den. Bloggen ger redan pay off! Paket i stora lass för lite gullig framställning av man (behöver man skriva att det blir ett sponsrat inlägg nu?!) 

Sponsrat inlägg: 

Tack världens bästa älskling!! Du är mitt mongo i med och motvind. Du är världens roligaste, stördaste och härligaste. Dessutom är du jäkligt snygg och lik nån cool thaiboxare (Alexander?!) i din nya skäggklippning (kan ev va så att han igår när han borstade tänderna sa att han tyckte han va lik honom..) och du är det bästa ligget jag haft om och om igen! 

#karlakarl #mannenmytenlegenden

Slut på sponsrat inlägg! 

Om någon annan känner för fjäsk i bloggform så bring it on! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera