If you like it put a thumb on it! 

Jag startade faktiskt den hÀr bloggen i rent utbildningssyfte eftersom en del i mitt jobb gÄr ut pÄ att jobba med digital marknadsföring, optimera hemsidor och skapa lyckade sociala medie-konton. Ett bra sÀtt att driva trafik till sin hemsida Àr just en blogg och för att veta vad jag pratar om ville jag göra en hands-on test. Det jag inte visste dÄ var den sjukt hÀrliga bieffekten i hur fantastiskt roligt jag skulle tycka att det var.

NÀr jag var ungefÀr 20Är sÄ funderade jag och kollade pÄ att söka in till journalistlinjen men av olika anledningar sÄ blev det aldrig av att jag faktiskt sökte. Jag lÀste Psykologi istÀllet och senare Àven till textilekonom, men jag har alltid gillat att skriva oavsett om det Àr viktiga jobbmail eller argument till försÀkringskassan. Jag och min man har faktiskt under vissa jobbiga perioder skött den djupare delen av kommunikation via mail för att verkligen kunna fÄ fram det man vill utan att hetsa upp sig och gÄ upp i atomer innan man nÄtt Àmnet som problemen egentligen grundar sig i ( man= jag). Eller tappar orken, gÄr ivÀg eller pillar pÄ mobilen ( min man) innan vi kommit nÄgon vart.

MÄnga tycker att skrift kan bli hÄrt och kantigt men för en kÀnslomÀnniska som mig sÄ Àr skrivna ord (med eftertanke) mjukt som bomull i jÀmförelse med vad som kommer ut under ett utbrott.

Jag gillar verkligen att skriva. Jag har aldrig gÄtt nÄgon kurs i det. De flesta (alla?!) blogginlÀggen skrivs pÄ mobilen pÄ toa nÀr jag smiter till mig lite egentid, sÄ jag Àr inget proffs pÄ nÄgot vis. Det blir nÄgra missar hÀr och var i farten men jag Àlskar det verkligen.

GrĂ€dden pĂ„ moset Ă€r att det verkar vara ett gĂ€ng som faktiskt gillar det jag skriver. AlltsĂ„ jag blir glad Ă€nda in i benmĂ€rgen nĂ€r nĂ„gon kĂ€nner igen sig, skrattar lite eller bara anvĂ€nder det som utfyllnadslĂ€sning pĂ„ toabesöket för att det Ă€ndĂ„ tillfredstĂ€ller mer Ă€n att lĂ€sa texten pĂ„ tandkrĂ€mstuben om och om igen i brist pĂ„ annat lĂ€sbart (alltsĂ„ jag undrar hur mĂ„nga gĂ„nger jag faktiskt lĂ€st innehĂ„llet pĂ„ tvĂ„lflaskan under mina yngre Ă„r (Ă„ren före iPhonens intrĂ€de) sĂ„ det hĂ€r att vi har svĂ„rare att ”bara vara” sedan smartphones kom in i vĂ„ra liv gĂ€ller alltsĂ„ inte mig. Jag hade panik pĂ„ toa/tĂ„get lĂ„ngt innan och lĂ€ste tydligen vadsomhelst för att slippa glo rakt fram eller fundera pĂ„ livet).

SÄ om ni gillar nÄgot jag skriver lite extra mycket sÄ berÀtta gÀrna varför, tumma upp, dela inlÀgget pÄ Facebook eller anvÀnd det som samtalsÀmne pÄ kafferasten sÄ har ni gjort min dag!

Puss & kram

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera