Päron på stan! 

Ikväll är det BF med BFF för oss. Barnfritt med några förjäkla härliga filurer alltså. Känns fantastico!! Inte så att vi aldrig är barnfria men nu var det längesedan och efter en sjukperiod så känns det ännu mer välförtjänt med en ”unna o götta sig-kväll”. Kan vara läge att fylla på kärlekshögen också, även om vi ändå klarat det rätt bra (så fort mannen slutade vara ”sjuk”). 

I vissa perioder så törstar man som förälder efter ego-tid mer än annars. Jag kommer fortfarande ihåg en gång när tvillingarna var bebisar och jag hade fått bokat in en kväll när jag skulle ut med kompisar och syrran skulle passa de små. Jag hade sett fram emot den här kvällen mer än man längtar efter att få släppa knipet när man varit kissnödig i evigheters evighet (alltså egentligen har vi ju exakt samma värderingar som på stenåldern, jag menar det finns ju ingen bättre känsla i hela världen än när den kittlande känslan går ända ut i fingertopparna av avslappning när man får kissa) så när hon ringde och sa att hon var sjuk så gick hela min värld under. Jag grät som ett litet barn och ville lägga mig ner och aldrig gå upp igen. En känsla som är totalt oförståeliga för en icke-förälder. 

Riktigt så mycket har jag inte trånat efter en middag på stan den här gången men jag hoppas på mycket oseriöst snack, många fulskratt och minst en hållkäften-mojito! 

Häpp! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

2 reaktioner till “Päron på stan! 

  1. Tycker jag känner igen stället! 😉 ha en mysigt kväll så hoppas jag att du snart kan ha en BF med mig😘😘😌

Kommentera