Hugger som en kobra.. 

Vissa dagar (jag säger inte vilka i månaden) så är jag riktigt jäkla bitsk. Alltså jag känner hur hela min kropp är som en konfettibomb som vid minsta lilla lirkande i snöret sprutar ut en jäkla massa skit som sen är ett helsike att samla ihop. 

När vi satt i bilen innan idag så säger min man lite försiktigt; älskling, har det hänt något eller känner du också att du är lite vass? Det känns liksom som att du kan skrika ut och be mig dra åt hel..te vilken sekund som helst. 

Japp. Där är vår relation vissa dagar i månaden. 

Måste ändå säga att han lärt sig att ducka det värsta, inte låta mig starta ett 3e världskrig av en fjäder utan köpa godis, klappa medhårs (det jag själv är kass på) och svälja att det är min elaka tvilling som fräser och reser ragg som en sur katt. 

Men nu ska jag ta en lång dusch, ta ett glas vin och bara känna hur värmen, lugnet och harmonin strålar igenom min kropp så vi får en fröjdefull kväll. 

Peace out! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “Hugger som en kobra.. 

Kommentera