Att återuppta gamla roller.. 

Det här med gamla roller. Varför är det så lätt att man får tillbaks de där känslorna som man hade under en viss period i livet? Jag kan fortfarande känna lite mindervärdeskomplex i vissa personers närvaro utan att det finns någon som helst anledning till det. Bara för att den personen betedde sig som hen var coolast och snyggast vid 17års ålder så finns det ju inget som talar för att det är så idag.

Min man har ett kompisgäng och igår var en av dessa vänner hemma på middag med sin flickvän hos oss. Herregud, vad trevligt! Vi pratade, skrattade, spelade spel och hade superhärligt utan att deras gorilla-alias kom fram en enda gång. 

Dessa gorilla-alias är en direkt bieffekt av att fösa ihop fler än 2 av dessa hanar. Det här är något som vi flickvänner är ganska eniga om. I grupp så ska det knuffas, gruffas, nervärderas och skojas på en grabbig nivå som endast återfinns i personalboende med hormonstinna bartenders (kanske tom startenders i deras egna ögon) som eldar upp inför en kväll. 

Det är helt otroligt att trots att alla ”växt upp” pluggat, skaffat flickvänner, fruar och barn så blir de 20år så fort de ses. 

Vissa dagar ett kul fenomen. Andra dagar, not so much för de som står vid sidan. 

Men otroligt trevlig kväll igår måste jag säga. Mänsklig, go och förjäkla härlig. 

Att när klockan sen slog 02 och vi bestämde oss för att gå och knyta oss allihop (en go side-effekt av att bo på landet, man får extra mycket kvalitetstid och kan hänga frukosthäng dagen efter) så börjar vinet kicka in så männen bestämmer sig för att leva life (gå ut, göra upp en eld, smälla av lite smällare och dricka några goa whisky) 

Hur min man känner nu med en 1- och 2-åring som försöker leka på hans huvud är ännu okänt. Han verkar köra på taktiken ”sova Räv” tills frugan räddar honom från situationen. 

Mao, dags att avlägsna! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera