Udda beteenden. När är det läge att göra en ”titt-ut” och inte?! 

Vi har ju alla våra egenheter. Vissa lite småroliga, vissa härliga och vissa är bara skitkonstiga. Nedan kommer konstiga beteenden som jag träffat på som jag ändå uppmanar samhället att kanske behålla för sig själva. 

För mig är det normalt att: 

  • Raka benen och fiffi hemma i min egen dusch. Inte spritt språngande naken inför publik i en bastu. Eller överhuvudtaget i offentliga duschutrymmen faktiskt. Förstår ju att vissa hurtigbullar tränar varje dag och kanske aldrig någonsin använder sin dusch hemma, men jag själv ser inga problem i att hinna med dessa bestyr i hemmets lugna vrå. Om man nu alltid duschar borta får man helt enkelt åtminstone klämma in en ”raggarduschrakning” på hemmaplan. 
  • I hemmabestyr ingår även klämma pormaskar, fila fötter och all annan typ av utsöndring eller fällning av saker som funnits i eller på kroppen. 
  • Ta på sig kläderna i rätt ordning (ja, rätt ordning i min värld alltså) efter dusch i offentliga rum. I högstadiet började en ny tjej i en parallellklass som började med strumpor, bh, T-shirt, tröja, sedan trosor och byxor. Fick typ tupp-juck varje gång jag såg henne. Man börjar med trosorna. Punkt. 
  • Om man känner att man är en ”nudist javisst” person så kanske man ändå kan känna av läget en solig dag i juli när man glider in kl 13,30 på den mest populära stranden och knör in sig med 10cm mellanrum till varje ”handduksgranne”. Det kan ev bli svårt för stackarn bredvid att fokusera blicken på sin ”Hänt i bild” 
  • Inte smyga upp och skrämma duschande människor bakifrån på offentliga platser (detta hände mig när jag var typ 20år och hade varit och simmat. Det var mitt på dagen och jag var i princip ensam på stället. Jag står i godan ro och tvättar håret vänd in mot duschen när en tjej kommer fram och kramar mig bakifrån samtidigt som hon säger BUU. På den hundradelssekunden jag svängde runt med svidande ögon för att lappa till den jäkeln (kan lova att det är en ren instinktiv reflex) så hinner jag tack och lov hejda mig för jag inser att det är en tjej med utvecklingsstörning som bara vill leka. Men dock. Ingen bra ide. 
  • Inte påpeka som manlig läkare/gynekolog att man ser ”tight och fin” ut när man är på kontroll efter barnafödsel. Det är förvisso en komplimang. Men ändå, inte rätt tidpunkt att nämna detta när tjejen (då 25år) ligger i den icke så avslappnade gynställningen (Som tur var så fanns även en gullig tant bredvid när detta hände som gjorde att situationen kändes lite mindre o-PK) 

Listan kan garanterat fyllas på men det här var ”upplevelserna” jag kom på nu. 

To be continued så att säga.. 

Någon annan som varit med om något beteende som inte kändes helt PK? 

Tjo! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera