Få bröst, kissa på sig, allt kan hända i drömmens magiska värld. 

Inatt drömde jag. På riktigt kommer jag knappt ihåg senast jag kom ner i drömsömn och faktiskt kommer ihåg att jag drömt. Kan bero på att senaste åren hackats upp antingen av någon som använder min blåsa som boxsäck, ätande bebis eller av nattskräcksanfall varannan timma. Vad jag drömde? Jo att jag var höggravid och skulle föda vilken sekund som helst. Jag menar, kom igen! 

Första drömmen efter hundra (eller snarare 3 kanske, men min man lever efter devisen att alla historier behöver lite krydda för att bli bra så får väl testa det en gång) år av barn (både inne och utanför kropp) som försökt knäcka mig med terrormetoden ”ingen sömn”. Så drömmer jag att jag gravid. 

Drömmen utspelade sig iallafall tillsammans med min man och en man som hette Rolf som hade ett äventyrsland utformat efter tv-spel (på riktigt när kommer det? Undrar om det här är mitt undermedvetna som vill att jag blir röjjar-Ralf i ett candy crash saga land?!) Vi skulle iallafall ta oss mellan olika delar av det här landet för att abrupt sluta när jag i drömmen står och hänger i någon järnbalk för att krysta så att vattnet ska gå. Jag vaknade alltså för jag tog i för kung och fosterland för att kissa på mig men tack o lov så sa mitt undermedvetna till mig att vakna innan det hände. Pjuuu.. 

Känns inte som den bästa upplevelsen man kunde få nu när man fick smaka på drömmarnas gröna gräs. Men, men.. 

En dröm som verkligen etsat sig fast var en jag hade i puberteten. Antar att det enda som rörde sig i mitt huvud då var bröst, mens och pubeshår. Iallafall så drömde jag att vi var i himmeln (eller iallafall på en plats som såg ut så som jag föreställer mig hur hur väntrummet in till Gud ser ut) dit hela klassens tjejer blev inkallade för att en och en gå in och få sina bröst. När man kom ut stirrade alla på en med stora ögon och ingen kunde förstå varför den ena fick små och  andra fick stora. Tycker faktiskt inte drömmen känns helt orimlig för en 10-12åring om man jämför med biologiförklaringen ”gener” som inte direkt känns mer greppbar. 

Oavsett så älskar jag at drömma. Jag har en fabliesse för sjuka ”tänk om filosofier” och drömmar är ju dessa filosofier på crack. 

Friyay på er!! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera