Omedvetet ansiktsdisco! 

Jag har senaste dagarna uppmärksammat att jag är ganska trött i mina käkmuskler på kvällen. Detta är nog inget nytt, utan tvärtom har jag bara inte tänkt på det tidigare. 

Det började typ för en vecka sedan när jag kollade på min man när han skulle hjälpa minstingen att äta. Det var som att ett skådespel i olika miner pågick framför mig. En min när han tog mat på skeden, en annan när han förde fram skeden och en tredje när han skulle försöka få henne att öppna munnen. 

Igår när jag tog en sväng m dammsugaren så insåg jag att jag tog i för kung och fosterland. Med ansiktet. Efter det så började jag verkligen tänka på det. Milda makaroner, vad håller mitt ansikte på med hann jag tänka många gånger. Framförallt när jag sminkar/sminkar av mig ( helt galet, hade ingen aning om att mitt ansikte kunde inta alla dessa former), går förbi en spegel (helt omedvetet så börjar ansiktet av sig själv pluta o posera som i ett desperat försök att rädda upp bilden av den mysbyxklädda människan med tofsen på sned som reflekteras). Ser på serier (ser ju inte mig själv, men jag känner hur hela mitt ansikte agerar med för fulla muggar)

Kanske är det vår undertryckta barnsliga sida som kör ansiktsdisco när vi inte ”ser på”? Om man tänker på hur många miner min 2åring kör för att beskriva alla känslor hon går igenom per dag är det inte helt orimligt..  

Ja, vad ska man då göra med den informationen. Ingenting. Det kan ju dock vara skönt att komma ihåg ifall någon person plötsligt börjar bete sig konstigt mot en. Jag menar det kan ju vara för att de sett ditt ansikte köra sitt (för dig omedvetna) star performance. 

Eller vänta nu, tänk om det bara är mitt ansikte som håller på så här?! 

Slut på onödig information.. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “Omedvetet ansiktsdisco! 

  1. Hahaha jag skrattar alltid åt Daniel när han ska mata, sitter o gapar med! Ni är nog inte ensamma! 😮

Kommentera