Moderna superkrafter! 

IgĂ„r var jag och de stora tjejerna pĂ„ ego-lyx-kompishĂ€ngdate pĂ„ stan. Ribs, burgare, vin och lĂ€skeblask som förhĂ€ng och sen vankades det Markus & Martinus för de mindre och mer skratt, snack, flams och trams för mammorna. 

SĂ„ himla trevligt! För bĂ„de stora och smĂ„. Man kan sĂ€ga att vi har slĂ€ppt sargen gĂ€llande prydhet i vĂ„r vĂ€nskapsrelation jag och den förtjusande kvinnan som jag fick umgĂ„s med medan barnen studsade ikapp till ”Du er elektrisk” i Skandinavium. Det var knappt att sargen ens gick att skönja i horisonten faktiskt. 

Jag har nog ganska störd humor, det ska ganska mycket till för att jag ska kĂ€nna mig generad om man sĂ€ger sĂ„. SĂ„ lĂ€nge det handlar om snack och inte verkstad iallafall. 

Vi pratade om allt mellan himmel och lite snuskig jord och ett av dessa Ă€mnen var dĂ„lig sjĂ€lvkĂ€nsla och hur opassande detta otyg kan vara i vissa situationer. För en person som mig som lagt mer energi Ă€n vad som krĂ€vs för att hĂ„lla igĂ„ng alla attraktioner pĂ„ Liseberg under en hel sommar sĂ„ lĂ€t ju orden ”jag har faktiskt alltid gillat hur jag ser ut, det Ă€r ju sĂ„ jag Ă€r” som det mest fantastiska man kan uppleva. AlltsĂ„ jag blev bĂ„de fascinerad, imponerad och grön av avund. 

TĂ€nk sĂ„ mycket hĂ€rligt jag missat genom att fundera, analysera, peta i maten, dra in magen, hĂ„lla för brösten och strĂ€cka pĂ„ mig i situationer dĂ„ detta Ă€r det sista man borde fundera pĂ„. 

Om man kollar pĂ„ gamla bilder dĂ„ jag vĂ€gde betydligt mycket mindre Ă€n jag gör idag, sĂ„ skulle man ju kunna tro att jag borde varit nöjd vad jag Ă„stadkommit genom mitt hĂ„rda slit av dieter bestĂ„ende av Ă€ggviteomeletter och vatten. Nope. 

Det enda jag kan konstatera Ă€r att min hjĂ€rna Ă€r dysfunktionell i ”sjĂ€lvkĂ€nsle-loben” om en sĂ„dan finns. Det kvittar liksom vilken nivĂ„ av kramgo jag Ă€r. Min hjĂ€rna har hakat upp sig i vinkelvolten och det enda jag kan försöka göra Ă€r att försöka distrahera jĂ€kelskapet. 

Åh vad jag skulle vilja vara som dig SuperFanny!! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera