När man får oväntad egentid.. 

Igår kväll var mannen på festligheter (med inkluderar övernattning i 20-årig brors lägenhet som är totalt barnfri) så jag och småtjejerna hade egentid vilket kl 19,30 omvandlades till riktig egentid då även Nattugglan Ninja slocknade i soffan. Woop, woop! 
Vad jag gjorde då? Tände ljus, hällde upp ett glas rött, smaskade på lite goda ostar i sann lördagsanda? Nope. Gick upp och la mig i sängen och kollade serier på mobilen. 4 stora skärmar och ett helt hus fanns till mitt förfogande och ändå så tyckte jag bara det var drömgött att få chilla i sängen helt ifred. Ibland går det liksom inte att förstå logiken bakom hur fantastiskt skönt det är att göra absolut ingenting. 

Nu på morgonen kollade vi film i sängen med en del avbrott av kidsen för att leka häst på mamma och tävla om vem som kunde punktera brösten mest. Klockan 10 tyckte vi det var lagom att kicka igång dagen så nu har jag och Ninja varit ute och grejat med hästarna och kört fyrhjuling för att just nu ta en paus på altanen. Hon chillar runt och leker lite och jag skriver det här. Då händer det. Ninja kommer uppkrypandes och ger mig en snorig, go långtradare. Långtradare är ju då att hångla. Länge. Med tungan (Alla kanske inte är uppväxta på landet utanför Varberg och jag vet inte om detta ord är rikstäckande?!) Upplevelsen i mellanstadiet efter att snurra flaskan stannat riktad mot mig brukade tack och lov inte innehålla snor, det var en tillräckligt läskig grej ändå när man var 11-12år. Det är ju tur man gillar den lille ungen för snorpussarna var inget som stod omnämnt i någon ”du ska få barnbok” vad jag minns. 

Resten av dagen kommer att bestå av så mkt chill som är möjligt. Dels med kompishäng och dels i horisontalläge. Idag är ultimata slapp-söndag vädret. Rätt gött att hänga ute men ändå tillräckligt kallt så man tycker det är sjukt skönt att krypa in under en go filt efteråt. Nu hoppas jag bara att småkidsen är med mig på den här planen. 🙌 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “När man får oväntad egentid.. 

Kommentera