Ärevarv, fuldans och nybakta bullar! 

För någon dag sedan när jag var ute och körde så spelades någon mello-topp-100lista på radion. De enligt svenska folket bästa mellolåtarna genom tiderna. En av låtarna som spelades när jag körde runt var ”we are all the winners” med Nick Borgen. Den här låten tar fram varenda ”stolt som en tupp-känsla” jag har inom mig för till just den här låten har jag ridit otaliga ärevarv. Jag kände direkt hur jag sträckte på mig, hur mungiporna snuddade öronen, hur varenda hårstrå på kroppen ställde sig upp och hur jag utan att tänka på det tryckte på gasen för att kunna öka och höja pokalen mot skyn medan rosetten fladdrade i vinden under publikens jubel. Världens bästa Anna låt. För det är exakt så den får mig att känna. 

Jag älskar hur man på en sekund kan översköljas av så mycket känslor och minnen av en låt, doft, plats eller person som får en att förflytta sig någon helt annanstans.

Don’t stop believin’ med Journey är en älskling som skickar mig tillbaks till ljumna sommarnätter när vi dansade så svetten nalkades i cowboyboots och jeansshorts i världens roligaste Smögen. En av platserna jag skapade mina första galen-mongo-dansminnen med min man. 

I helgen var min farmor och hälsade på och direkt när jag såg och kramade om henne så kände jag smaken av hennes jordgubbssaft och varma bullar vattnas i munnen på mig medan varenda del av kroppen får tillbaks minnena av när jag fnittrande sprang lekande i krypvindarna med min kusin. 

Man kan ju inte annat än älska’t! 

Jag har ett viktigt möte framför mig i veckan och jag vet exakt vilken låt jag ska spela minuterna innan jag går in i rummet. Får bara inte glömma ladda mobilen ☝️

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera