Living Budapest dream! 

Vi Ă€r just nu och göttar oss i Budapest. En överraskningsweekend vi fĂ„tt av ett gĂ€ng kompisar i bröllopspresent. SĂ„ jĂ€kla hĂ€rligt och precis vad vi behöver. 

Vi kickade igĂ„ng dagen vid 04 i morse sĂ„ efter lite strosande och vin unnade vi oss en eftermiddagslur pĂ„ hotellet. Typ det högsta nivĂ„n av lyx med 4a kids. 

Jag Ă€r otroligt Ă„ksjuk och vĂ€rre har det blivit för varje barn. Första nedgĂ„ngen i Berlin var riktigt tuff och för en stund satt jag och flĂ„sade för att hĂ„lla mig i schack. Min omtĂ€nksamme man erbjöd all hjĂ€lp han kunde genom att erbjuda vatten, chips, godis och att kolla lite film pĂ„ paddan som distration. Japp. Snaska lite chips och kolla film Ă€r precis det man Ă€r sugen pĂ„ nĂ€r man Ă€r en millimeter frĂ„n att krĂ€kas av Ă„ksjuka. Men han gjorde sitt bĂ€sta. Det fĂ„r man ge honom. 

VĂ€l framme i Budapest sĂ„ upptĂ€ckte vi nĂ€r vi skulle betala taxin att vi blivit fick-tjuvade. Wehoo! Not. Men Carpe diem som man sĂ€ger. Vi Ă€r barnfria and nothing can stop us now! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera