Home sweet home! 

Vilken go helg! Sol, promenader, vin, god mat, ostörd sömn, nĂ„gra shots och lite ” social friktionsövelse” (Ă€lska norska) utan stress och utan ”Dumbo-öronradarn som söker efter minipersoners smĂ„ fötter komma springandes” pĂ„kopplad. Ahhhh.. livet pĂ„ en pinne! 

Hur utvilad jag kĂ€nner mig idag? Nja, sĂ„dĂ€r. Försenat flyg, försvunnen packning = Ă€nnu senare hemkomst och tillbaks in i vardagens sömnlösa nĂ€tter med en snorig pennson sĂ„ Ă€r det inte mĂ„nga sammanhĂ€ngande minuters sömn inatt. Men det gör mig ingenting. För igĂ„r fick jag sova hur lĂ€nge jag ville och det kan jag leva pĂ„ lĂ€nge (iallafall 1-2 nĂ€tter sen fĂ„r lillongen allt se till att sova lite bĂ€ttre) 

Glad och lite groggy kickar jag igĂ„ng en ny vecka med spĂ€nnande uppdrag. Riktigt taggad! 

Söndagschill pĂ„ spa efter go promenix och lite hĂ€ng pĂ„ zoo (ja, vi Ă€r tvĂ„ stora barn som Ă€lskar zoo, nöjesparker etc) . Sjuk tur att vi unnade oss relaxavdelningstillĂ€gget för resten av ”spat” var mer som ett galet badhus en lördag med 3000pers fast med 38gradigt vatten. Jag lĂ„g mest i hĂ€ngmattan, hehe.. Men cool grej! So long Budapest! xoxo Denna dĂ€r som inte kan se normal ut pĂ„ bild! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera