Kocko i kolan! 

Boom sa det sĂ„ har jag sĂ„ mycket att göra sĂ„ jag inte ens i min vildaste fantasi förstĂ„r hur jag ska hinna med allt innan fredag Ă€r slut. Wee! SĂ„ jĂ€kla kul!! 

Om bara den lille ongen kunde samarbeta Ă„tminstone lite sĂ„ jag kunde fĂ„ Ă„tminstone 2-3h sammanhĂ€ngande sömn för att inte behöva sĂ€tta upp ögonlocken med tandpetare för att hĂ„lla skĂ€rpan. Hur ger man sig den dĂ€r extra energichocken om man inte dricker kaffe? NĂ„gon typ av ”knark” mĂ„ste ju finnas?! 

Jag jobbar hemifrĂ„n, har 5min till förskolan, hur hann man fĂ„ ihop dagen innan? Har jag blivit lĂ„ngsammare för varje barn, omöjligt. Eller? Kan rĂ€kna pĂ„ en hand dagarna jag hunnit rida el promenera pĂ„ lunchen det senaste som var min vision mer mitt egenföretagande. 

Men jag ska nog fĂ„ in lite rutiner. Vana att ha Mac-formade ögon och fĂ„ upp elden i rumpan igen. Snart. 

Tills dess. Prisa vĂ€rktabletter mot huvudvĂ€rken och smink som kan gömma de svarta sovsĂ€ckarna under ögonen. 

Nu kör vi! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera