Ute & rastar mummelbyxorna! 

Nu har det hĂ€nt! Jesus gick precis pĂ„ vatten hĂ€r utanför. Eller nĂ€stan i allafall. Jag har gjort Ă„rets löprunda. Eller löprunda o löprunda.. snarare promenad med flĂ„sande steg i en rytm som försöker hĂ€rma löpning som inslag. 

Men iallafall. Jag Ă€r klar. Inget gömma sig i vassen för mig i Ă„r inte. Nope. 

I Ă„r har jag en hel gĂ„rd med massa mark jag kan strosa omkring pĂ„ helt obekymrad (eventuellt kommer grannarna kanske inte kĂ€nna sig lika obekymrade). Naken? Absolut inte. Fantastiskt med mĂ€nniskor som kan vara nakna med hela vĂ€rlden, men den personen Ă€r absolut inte jag. Men jag kommer absolut njuta av det faktum att pĂ„ landet Ă€r det helt Pk att dra av sig till bikiniöverdel medan man rensar ogrĂ€s eller nĂ„t annat jag kommer sysselsĂ€tta mig med pĂ„ gĂ„rden. Har aldrig varit sĂ„ brun som nĂ€r jag kröp pĂ„ svart jord och plockade jordgubbar hela somrarna. Men bara pĂ„ ryggen dĂ„ tyvĂ€rr.. 

Mer var det inte. Ville bara uppdatera att jag Ă€r med pĂ„ #beach2017 sĂ„ ingen blir orolig Ă„ mina vĂ€gnar. 

Anekdot: min man berĂ€ttade att han hört?! AlltsĂ„ jag kommer inte ihĂ„g om han hörde eller en kompis, kompis, kompis hörde. Men iallafall. Det hade iallafall varit tvĂ„ damer som stĂ„tt pĂ„ gatan och sĂ„ hade ena tanten sagt till den andra nĂ€r en ung hipp tjej gick förbi i sina trĂ€ningsbyxor; jaha, hĂ€r kommer en till i sĂ„na dĂ€r ”mummelbyxor”. -man ser ju hur lĂ€pparna rör sig men man hör ju inte vad dom sĂ€ger. Detta Ă€r numera en klassiker i vĂ„rt hem (kanske Ă€r det vi som Ă€r extremt efter, men Ă€ndĂ„ förjĂ€kla roligt) Och Jajamen. Jag rastade mina mummelbyxor idag! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

En reaktion till “Ute & rastar mummelbyxorna! 

  1. Hahaha!!!!
    Skönt att höra Ă€ndĂ„ att ni inte Ă€r nudister! Kunde blivit mĂ„nga lastbilsolyckor utanför dĂ„! 😳 Men bikini Ă€r jag med pĂ„ đŸ‘™đŸ€žđŸŒâ€â™€ïž

Kommentera