Drömmen om att vara en kändis! 

Det känns som att var och varannan kid idag drömmer om att bli kändis på något sätt. Vilket sätt verkar spela mindre roll. När jag var liten fanns ju inte möjligheten att drömma om att vara med i paradise hotel utan man drömde snarare om att vara prinsessan Madeleine för en dag om man drömde om något. 

Helt ärligt har jag inte riktigt varit en person som jagat strålkastarljuset. Eller jo, som elitryttare såklart. Maria Gretzer och John Whitaker med sagohästen Milton var ju drömmarnas dröm. Så mitt stora hästintresse och min svaga utseende-självkänsla valde att drömma om ett mer påklätt kändisljus snarare än att vara Britney Spears i små minikläder. Jag har snarare sett med beundran och en sorgsenhet på alla kändisar som är jagade dygnet runt. Som får låren uppförstorade på hänt bild för att visa att kändisar minsann också har celluliter. För mig är ett sådan kändisskap mardrömmen. Att aldrig få vara ifred. Att alltid ha någon som spekulerar och planterat frön av skandaler i varje steg man tar. 

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag absolut inte är så trygg i mig själv så jag skulle kunna klara uppslag efter uppslag där det spekuleras att min man har en potentiell otrohetsaffär med varje kund, varje kollega han lunchar eller pratar med. Jag menar, i någon pms-period så kommer man ju börja tro på det?! 

Är ju helt otroligt enligt min mening att några par som är i rampljuset förblir tillsammans. Eller så väljer de smartaste att inte vältra sig för mycket för att de vet att en dag så kommer något jag inte vill få ut i press och därför överlever de? 

Och hur klarar kungaparet att alltid hålla masken i alla situationer? Har någon någonsin sett en bild där Silvia gråter eller skriker på Kungen? Jag och min icke-existerande skådespelartalang hade inte överlevt 24h med att hålla inne mina äkta känslor. Alla som känner mig vet att jag typ aldrig kan hålla masken uppe av att allt är perfekt en pissig dag. På gott och ont får dom gilla mig/oss som vi är. Det som är positivt är ju att de inte behöver fundera på om vad jag känner. Det är liksom rakt där i ansiktet oavsett man vill eller inte. 

Den här frökens känslor är nämligen ”all over the place” som Daniel hade sagt. 

Måste avsluta med att om jag måste välja en kändis jag skulle vara så är det Beyonce. Inte för hennes musikkarriär eller för Jay Z. För hennes utstrålning, självförtroende och power. Jag menar vem mer än hon vågar gå typ gravid och naken på Grammy awards? Booom! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera