En go helg som lunkat förbi.. 

En helg med källarfix, staketbygge, våreldning och kompishäng. Med andra ord en go helg. Jag gillar att få gjort saker och därmed kunna bocka av dem från min ”att göra-lista” vilket ger mig en enorm tillfredställelse. När man bor på gård så är ”att göra listan oändlig” och jag måste nog lära mig att kunna njuta av det vi fixat och inte direkt kasta mig in i nästa grej så att inte gården omvandlas till något som bara är jobbigt. Men än så länge så njuter jag verkligen av fixandet. 

Igår kom en kompis ner till oss och hängde. Vi bjöd på våfflor, grenrafsning, staketbyggande, hästridning och en promenad i skogen toppad med en go grillad hamburgare. Älskar att kunna umgås på det sättet. Tycker ibland att man överjobbar umgänget med sina kompisar. Vi hade superhärlig kvalitetstid igår och vi kunde ändå få gjort lite saker vi verkligen behöver bli klara med. Kan ganska ofta känna en ångest i att få ihop kompishäng Vs att få fixat saker hemma. 

Vi har varit rekordhållare i att hitta på saker, bjuda på middagar och fixa så ett av målen med flytten var faktiskt att känna en ro att ”bara vara hemma” lite mer. Min man kunde känna en stress av att jag konstant kände att vi måste hitta på något i vårt förra hus och jag förstår honom verkligen nu. Nu är jag nöjd. Jag hittar gärna på saker och sticker hem till kompisar men jag har inte längre den här oroligheten i kroppen som söker något hela tiden vilket är skönt. 

Japp, inser också att jag låter som tråkigaste människan på jorden. Men förjäkla skönt att faktiskt va nöjd m lite lunk för en gång skull. 

Hela flocken ungar hämtar in hästarna.. 

Dansshow med farmor.. 


Ikeahäng för lite inköp till gästrummet i källaren.. 

 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera