Liv i hönsgården! 

Igår var det full fart! Först jobba in en dags jobb fram till lunch, sticka iväg och hämta släp och sen plocka upp pappa. Jag skulle åka ner till Båstad för att hämta en grind och jag tog med mig lite resesällskap på vägen. Det pappa inte visste var att jag kvällen innan spontant hörts med en tjej i Ullared om att köpa några höns av henne, så på hemvägen blev det hönsstopp och sedan även en liten sväng på gekås när vi ändå var i Ullared liksom. 

Vi har 3 hundgårdar så igår fick Jesper bygga nättak inför hemkomsten av våra nya husdjur. Alla 4a stora var uppe klockan 6 i morse för att släppa ut nykomlingarna och det känns som att de kommer trivas. 

Eftersom vi har häst är vi liksom bundna till vår gård så varför inte köra på med några fler djur tänkte jag. Hehe.. 

just nu är jag inne i en fas där jag är supersugen på att köpa en häst till mig själv och jag jobbar hela tiden med att påminna mig om att ”winter is coming” . För på sommaren med långa ljusa, ljumna dagar, piece of cake. Vintern och hinna med jobb, barn, barns hästar på max 8h med ljus, not so much. Så det blev några höns för att stilla ”köpa djurbehovet”..  känns ändå rimligt.  

Sammanfattningsvis, en mycket trevlig dag igår och gött snack med pappa. Det är inte så ofta man får till flera timmars ostörda diskussioner så det är lyx. 

Nu. Dags för intensivjobb så man kan be chefen ”aka mig själv” om lov att sluta tidigt. Det är ju ändå fredag! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera