Kärlek i överflöd! 

Vilken mysig dag vi hade igår! En hel flock med barn som lekte på gården, kompisar, grill och massa härligt snack. Jag tror att alla kramar sina vänner och familjer lite extra den här helgen. Att alla fått en liten påminnelse att livet kan ändras på en millisekund. 

När jag och Jesper gick och la oss igår med ett leende på läpparna och påfyllda med energi från vänner och familj så kände vi samtidigt dåligt samvete för att vi kände så efter allt som hänt. För det kunde lika gärna varit någon av oss, det kunde lika gärna varit någon av våra nära. Vår kompis (som var hemma hos oss igår) bror gick på gatan bara meter framför lastbilen när den kraschade in i Åhlens. Vad hade hänt om bilen fortsatt rakt fram? 

När man ser filmer, hör vittnen och anhöriga så blir allt så fruktansvärt verkligt. Att det händer här mitt ibland oss. Men det blir också så tydligt vilken värme och omtanke som finns mellan oss. 

Love conquers all! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera