I med och motgång ❤

Motgång, sorg och jobbiga perioder är det som antingen för oss närmre eller sliter oss itu. Just nu river och sliter det i mitt hjärta av oro och maktlöshet. Några som betyder allt för mig lever i oro, ovisshet och rädsla för att förlora något som tar upp största delen i deras hjärtan. 

Just den här känslan att se någon annan lida är den värsta känslan jag vet. Ända sedan jag var jätteliten har jag alltid försök beskydda mina syskon från allt som kan göra dem ledsna. Många gånger grät jag mer än den drabbade för att det går som en pil i hjärtat på mig när någon är ledsen. Jag vet inte hur många gånger jag försökte ”rädda” min syster från en inte så glad mamma när hon fuskat eller hittat på dumheter som gjorde att hon var i onåd. 

Många får en beskyddande instinkt eller högre empatikänsla när man får barn eller när man blir äldre men den här beskyddarinstinkten är något som jag är född med och alltid har haft. Det är i sig en fin egenskap och det är något som för mig närmre med de i min närhet men när man känner sig totalt maktlös eller när man inte kan rädda personen så är det hjärtekrossande.  

Denna sagan ska få ett lyckligt slut. Så är det bara, om jag så ska tillfredsställa alla högre makter som påstås existera. ❤

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera