Gött häng fiskgratäng! 

”Familjen Kaos” från Stockholm är och hälsar på. Fantastiskt mysigt. Himla mysigt att hela syskonligan kunnat hänga mycket och att alla kusinerna kan röja järnet tillsammans.

Påskpromenad i Stättared på långfredagen följt av påsklunch hos pappa toppat med en påskjakt för hela ligan på egendomen. Påskafton bjöd på gårdshäng, promenad, ridtur för både stora och små, . En ”håll käften påsktårt”fika med mormor.  En sjuhelsikes ankmiddag med nyplockade rabarber till dessert, timlånga diskussioner, vin som flödar och män som gör upp eld.  

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera