Nybliven förälder och slut i kolan.. 

Igår var jag helt slut. Helgen har varit fullspäckad av familj- och kompishäng så jag tror att både hjärna och kropp checkade ut igår. Hade förhoppningar när jag vaknade att det skulle bli en lugn dag på jobbet men då ramlar flera snabba deadlines in och jag lyckades vässa mig och leverera innan jag tillät mig horisontalläge malande flera avsnitt serier på kvällen. 

Jag har haft en liten dipp i motivation och ambition senaste veckan, men tror och hoppas att det kommer vända nu. Det är mer att det känts ganska tungrott, fått vabba med barn, haft lite mellanjobb utan riktigt tydlig deadline eller struktur, haft en häst som ger mer mig huvudbry och en känslomässig bergochdalbana av hopp och förtvivlan för nära personer till mig. 

Vi har även blivit föräldrar i helgen vilket verkligen förklarar att man känner sig lite vimmelkantig. De är definitionen på söt och åtta stycken och hela familjen var med och tog emot dem. 

Jag och kidsen har unnat oss en sovmorgon,  så nu ska vi kicka igång dagen och åka till förskolan och sedan kanske det kan bli en stunds jobb i solen innan jag förfryser fingrarna och får flytta in. Solen skiner och jag känner mig inte överkörd av en lastbil så det känns som den här dagen har potential! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera