Fredagspaus! 

Jag stĂ€ngde precis dörren till sovrummet och la mig pĂ„ sĂ€ngen. Ahhhh, den ultimata frihe…. ehh fredagskĂ€nslan. Tidigare sĂ„ trĂ„nade man efter kĂ€rleksförklaringar a’la ”The Holiday” eller ”Notting Hill”, medans nu sĂ„ slĂ„r ”vill du gĂ„ upp och lĂ€gga dig och kolla din serie ifred en liten stund?” precis allt nĂ€r bĂ€garen runnit över flertalet gĂ„nger gĂ€llande tĂ„lamodet för familjens minsta medlem. 

Jag vet inte vad det Ă€r med ungen just nu men hon har banne mig gjort det till en konst att kunna gnĂ€llskrika i precis alla situationer. Totalpanikskrik nĂ€r dockan inte gĂ„r att lyfta ur vagnen. Helt förstörd nĂ€r vagnen inte gĂ„r att köra in i rummet för hon envisas med att pricka dörrhĂ„let med ungefĂ€r 20% av vagnens kropp. VĂ€rldens undergĂ„ng nĂ€r hon inte nĂ„r glaset lĂ€ngre efter att precis skickat ivĂ€g det till andra sidan bordet. 

Jag brukar ha ganska mycket tĂ„lamod men nu var det pappans tur att klĂ€ pĂ„ sig masken av fejkad kĂ€rlek inför den 80cm lĂ„nga mĂ€nniskan som kör sin tortyrmarsch innan lĂ€ggning. 

SĂ„ nu ska jag ligga hĂ€r till exakt den stunden hon slutit sina smĂ„ ögon för att sova för natten. Sedan ska jag gĂ„ ner, kolla nĂ„n go film med mannen och unna mig ett glas vin till. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera