En magisk morgon! 

KĂ€nde mig lite Pms-bitsk i morse sĂ„ bestĂ€mde mig för att ta en ridtur i skogen efter dagislĂ€mningen. Vilken morgon! 

Vi har vĂ€ldigt mycket djur i vĂ„ra skogar och  det Ă€r fantastiskt coolt att uppleva naturen pĂ„ hĂ€stryggen för man kommer sĂ„ mycket nĂ€rmre alla djur. Eftersom hĂ€sten tĂ€cker min doft sĂ„ brukar man kunna komma riktigt nĂ€ra (om hĂ€sten Ă€r en hyfsat lugn sak). Vissa djur som vildsvin Ă€r jag inte supersugen pĂ„ att komma jĂ€ttenĂ€ra men idag upplevde jag nĂ„got jag aldrig sett innan. 

NĂ€r jag red upp pĂ„ en stig in i skogen stod en Dovhjortstjur och betade och jag kom sĂ„ nĂ€ra som ca 15m ifrĂ„n den. AlltsĂ„ han var sĂ„ stor och hade helt fantastiska horn. Helt plötsligt kĂ€ndes det som att jag var i förtrollad vĂ€rld. 

BĂ€ttre start pĂ„ morgonen kunde man inte fĂ„. Magiskt! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera