En stor dag! 

06,00 och jag är klarvaken. Inte på grund av några barn som väckt mig utan för att jag och mina stora tjejer ska iväg på en road trip idag. En av de största i deras liv. 

Vi ska nämligen åka till Nässjö för att hämta hem ”Bangan”. En ponny Tjejerna ska köpa för egna ihopjobbade/födelsedagspengar. Jag minns när jag köpte min egna ponny när jag var 12år och den stoltheten ligger lika hårt rotat i hjärtat som dagarna jag fött mina barn. Vissa saker är speciella och för dem är den här dagen speciell. Första gången vi ska köra häst med hästsläp tillsammans, första gången de ska lasta på och av sin häst och första gången vi ska pausa på en mack för att kolla så Bangan har det bra där bak i släpet. 1a gången är stort. 

Tjejerna har påmint mig massor av gånger om att hyra ett släp, de har varit med och köpt inredning till boxen och de har hjälpt till att förbereda och bygga boxen. Så idag smäller det. Hoppas jag… jag har inte kört med hästtransport sedan jag var 22år, men då körde jag ju massor, så det ska nog gå finfint trots att det är lååångt att köra fram och tillbaks på samma dag. Med släp i snigelfart. Åå

Antar att ni biter på naglarna, magen är risig av nervositet så vi återkommer givetvis med uppdatering om hur resan gått och då även med bilder på tjejernas största köp (investering känns som ett skämt att skriva med tanke på hur ”billig” den kommer vara i drift, hehe..) 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “En stor dag! 

Kommentera