Maj Maj! 

Vi har haft en riktigt go dag idag! Började dagen med en PremiĂ€rtur i skogen med bĂ„da mina stora tjejer. Riktigt mysigt! 

Flippade lite pĂ„ Jesper dĂ„ man mötte gĂ„rden med flygande lĂ„dor, alla dörrar pĂ„ vid gavel och en nybajsad och övergnĂ€llig Pennson som blir överlyft över staketet frĂ„n grannen för att ”hon ville gĂ„ till sin mamma”. Pratade ut om att egentiden Ă€ven varar 2sek efter man lĂ€mnat skogsbrynet och att det vore trevligt att inte all hĂ€rlig kĂ€nsla förtas av att behöva möta ett totalt kaos varje gĂ„ng man kommer hem igen för att maken i huset minsann inte kan fĂ„ gjort nĂ„gonting samtidigt som han har barnen. Mannen skyllde pĂ„ den manliga bristen pĂ„ simultanförmĂ„ga?! Jag skyller pĂ„ bristande försök. Ett fenomen som inte verkar vara helt ovanligt Ă€ven i en del andra hem. 

DĂ€refter speeddatade vi med kusinen och hennes kid paralellt med att vi grillade korv och lekte hos grannen. Eftermiddagen fortsatte med att min största Ă€lskling fick provköra HD (och jag fick njuta av hans leende likt en 5Ă„ring som fĂ„r sitt livs fetaste radiostyrda bil) eftersom vi fick finbesök av en gammal granne som kom förbi pĂ„ en spontanfika. MĂ„ste erkĂ€nna att nĂ€r jag sĂ„g de tvĂ„ stora Motorcyklarna pĂ„ gĂ„rdsplanen efter att ha lĂ€mnat tjejerna hos kompis sĂ„ hoppades jag innerligt att det var vĂ„r gamla granne och inte vĂ„ra nya (vi har tydligen en bad ass motorcykelklubb lĂ€ngre ner pĂ„ gatan (6,5km bort)) som ville förĂ€ra oss med ett spontanbesök. Som tur var sĂ„ va det alternativ nummer 1. Pjuuu.. 

KvĂ€llen avslutades med pizzahĂ€ng och stora tjejerna var barnvakt Ă„t minstingarna sĂ„ förĂ€ldrarna kunde ta sig en Ă„ktur. Till hĂ€st i skogen. Woop woop! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera