När du vill gå live med din story kl 01.57.. WHO you gonna call? 

Inatt ringde min telefon vid 01,57. Ett nummer jag inte hade sparat i mina kontakter så jag tänkte att det här måste ju vara någon som ringt fel. Några minuter senare ringer det igen och nu lämnar personen ett telefonmeddelande. 

Jag kommer på efter en liten stund att jag kanske borde höra vem det är (det kan ju hänt något). När jag ringde röstbrevlådan hade jag flera olika scenarion i mitt huvud men inte det som väntade. 

På andra sidan hör jag en man som säger att han behöver prata med någon och frågar om han nu kommit till sociala medier. Han börjar berätta om sitt liv som missbrukare, hur han fått en hjärnblödning, om sin familj, sin vackra fru med mera. Han berättar även om att han hamnat på olika instanser, blivit förföljd och nu är redo att berätta sin livshistoria i en intervju. Därför har han ringt mig. Sociala medier. 

Jag jobbar ju med digital marknadsföring, SEO och sociala medier. Men att jag nu ÄR sociala medier var något nytt. Att det är mig man ringer om man vill få ut sin story live, det visste jag inte. Men nu vet både ni och jag det. 

I AM SOCIAL MEDIA! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “När du vill gå live med din story kl 01.57.. WHO you gonna call? 

Kommentera