En chillaxed helg! 

Den hĂ€r helgen har jag varit grĂ€sĂ€nkling och min man torsk pĂ„ Tallinn. Eller nja, han har varit pĂ„ svensexa i Tallinn. Same, same but different. 

Jag och smĂ„tjejerna har mest chillat i det Goa vĂ€dret, hĂ€ngt m syrran, stĂ€ngslat för hĂ€starna, kĂ€kat pizza m pappa  och slappat i hĂ€ngmattan och unnat oss ett gĂ€ng glassar. 

Det Ă€r klart man saknar gubben nĂ€r han Ă€r ivĂ€g. Mest för att man inte fĂ„r sĂ„ mycket tid med varann pĂ„ vardagarna men Ă€ven för att i princip alla vi kĂ€nner har familj och jobbar hela veckorna sĂ„ lĂ€ttaste sĂ€ttet att fĂ„ till kompishĂ€ng Ă€r med hela familjerna tillsammans. Det Ă€r ju sĂ„, man trĂ€ffas smĂ„ stunder pĂ„ vardagarna men det Ă€r ju pĂ„ helgen det finns chans för kvalitetstid med bĂ„de man och barn och alla försöker ju fĂ„ ihop sitt pussel. 

Men jag mÄste sÀga att det Àr grymt att bo som vi gör nu nÀr det börjar bli riktigt skönt ute. Barnen Àr sÄ sjukt nöjda med att bara hÀnga runt djuren, vattna jordgubbsplantor och grÀva och gÄ pÄ upptÀcksfÀrd. Vilket gör att jag faktiskt kunnat slappa i solstolen eller hÀngmattan otroligt mycket i smÄbarnsperiods mÄtt mÀtt. Penny Àr annars i den dÀr Äldern dÀr hon vill vÀldigt mycket i korta stunder men i sommarvÀrme gick det bra att bÄde vara ute och vara nöjd hela dagen i princip. Woop woop!

IgĂ„r efter vi hĂ€ngt pĂ„ handbollscup sĂ„ Ă€ntrade mannen Ă„terigen hemmet. Han hade haft vĂ€rldens lĂ€ngsta hemresa med riktigt lĂ„ng mellanlandning men det positiva för oss var att han var i princip helt Ă„terstĂ€lld frĂ„n fredagens och lördagens spritinlĂ€ggning. Bakfyllemannen Ă€r den vĂ€rsta personligheten hos min man, sĂ„ jag var jĂ€kligt glad att slippa ”honom”. Men den normala mannen, han var det mysigt att fĂ„ ligga bagge med igen. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera