Subtila meddelanden.. 

IgĂ„r nĂ€r jag stod och lagade mat och drog ut lĂ„dan för att ta fram kryddorna sĂ„ fick jag mig ett subtilt meddelande frĂ„n min man. 

Jag vet inte riktigt vad som hĂ€nder med den lĂ„dan för den börjar nosa pĂ„ att bli en sĂ„dan dĂ€r mixlĂ„da, dĂ€r allt möjligt trillar ner. Vad en tub glidmedel gör i den lĂ„dan, det kan jag dock inte förklara pĂ„ nĂ„got annat sĂ€tt Ă€n att jag gissar att mannen försöker hinta nĂ„got. Hmm, undrar vad? 

  1. Att det kommit en ny supertrend inför sommaren dĂ€r man steker sina köttbullar i glidmedel?! 
  2. Att nĂ„gon kommit pĂ„ att grillpannan hĂ„ller sig rostfri och lĂ„nglivad med en glidmedelsinsmorning?! 
  3. Att han vill ta sexlivet till en ny plats dĂ„ 2,5Ă„ringen fortsĂ€tter ockupera den mer naturliga platsen för social samvaro för ett gift par?! FrĂ„gan Ă€r dĂ„ nĂ€r, hmmm.. 
  4. Eller sĂ„ har han strategiskt placerat ut sĂ„dana hĂ€r tuber pĂ„ olika stĂ€llen i huset utifall alla barn nĂ„gon gĂ„ng sover/Ă€r borta samtidigt sĂ„ man inte behöver ödsla en enda dyrbar sekund till att leta upp glid ifall/eftersom  förspel troligtvis inte Ă€r ett alternativ. Smart tĂ€nkt om man vill undvika den mycket otrevliga sidoeffekten ”blue balls” (vad heter detta för tjejer?!) som tidspress/smĂ„ klapprande barnfötter kan Ă„samka. 

Ja, den som lever fĂ„r se. Eller iallafall jag nĂ€r jag frĂ„gar honom sen.. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera