På liv och död 

Vissa stunder med barn funderar man verkligen på sina beslut i livet. I vår familj är ”tvätta håret stunden” just en sådan och just nu är det bland det överjävligaste som finns. Om man hade filmat händelsen och publicerat videon utan någon förklaring så skulle man utan tvivel tro att vi tvättar våra  barn med ett schampoo spetsat med något frätande medel som bränner hål i de arma barnens hårbotten. 

Det är en kamp på liv och död och de avskyr det mer än något annat. Mina stora tjejer hade också en sådan period och de har ju utvecklats till normala människor med en sund renlighet så man får ju anta att det är en övergående period. 

Just ikväll så föll lotten på min kära man att utföra denna fight och jag måste ändå medge att han lyckades ta det till en helt ny nivå. Jag trodde helt ärligt inte att det fanns ytterligare en ”förbannadnivå” på minstingen men man lär så länge man lever. 

Vad han gjorde? Jo, han försökte sig på att göra det till en mysig stund sittande med henne i sitt knä. Där gick han bet kan man säga. Lillongen var rödare och argare än en nykokt kräfta (nja, kräftan kanske inte är så arg längre när den väl blivit röd men ni fattar) och det var en halkig, oljig kamp mellan 80kg man och 10kg bebis. Resultat blev en utkravlande vansinnig bebis med nytvättat hår så mission completed så att säga. Att mannen fick ta en mental paus efteråt samt boka in en tinituskontroll är nutidens ärr man får ta från en hård kamp på slagfältet. 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

3 reaktioner till “På liv och död 

  1. Ååååhhhh…. ”Been there done that!” som man säger… Har tre killar varav två fick hysteriskt anfall för minsta vattendroppe på öronen eller i närheten av ögonen OM det inte var så att de lekte själva i duschen eller i vattenpölar/sjöar etc för då gick det minsann hur bra som helst att bli blöta ända in i hjärnan. *suckar* Kämpa på!

    1. Haha, så jäkla sant. Så fort de styr ”badandet” själva så är det ok. Vår lilla klättrar upp och sätter sig i handfatet och badar med kläderna på, men Gud hjälp när kläderna åker av och man ska bli ren också 😂😂

      1. 😂😂
        Vill passa på att tacka för en bra blogg också! Hittade hit ganska nyss och har läst ikapp lite bakåt. Hög igenkänning och medryckande skrivet!!

Kommentera