Det osar svärmor.. 

Ja, på riktigt så när man kommer ut ur sovrummet på morgonen så luktar det svärmor. Första dagen så funderade man på om hon efter senaste besöket listigt gömt sig i en av krypvindarna för att kunna pussa på ungarna i smyg men så var icke fallet. 

Tydligen så hon gett mina stora tjejer ett gäng av hennes gamla parfymflaskor som de paraderat upp fint på deras sminkbord i sitt rum bredvid annat gott och blandat. Vad de inte tänkte på när de piffade var att precis som råttorna dansar på bordet när katten är borta så röjer Ninja o Penny i stora tjejernas rum vid varje obevakat ögonblick. 

Så häromdagen när jag kom ut ur badrummet stod penny med en flaska i munnen, en i handen och två på golvet. Lägligt nog var självklart en av de här flaskorna inte tomma och sedan dess luktar det värre än i en parfymeriaffär trots att fönstren står på vid gavel dygnet runt, golvet tvättats och väggar torkats. 

Det var inte många droppar kvar i flaskan (iallafall inte när jag fick syn på penny) så den här jäkeln måste vara starkare är surströmming (fast tvärtom) för den här lukten har etsat sig fast värre än en blodigel på ett köttigt ben. 

Missförstå mig rätt, jag gillar min svärmor, men gränsen är nådd när alla även som nyduschade stinker diorparfym och jag vid varje (oj, här låter det plötsligt som att det händer morgon, middag, kväll) vuxenaktivitet fanatiskt behöva slänga ett öga över axeln för det känns som att svärmor står och tittar på, att det börjar bli lite för mycket. 

Så någon som har ett tips på att bli av med parfymdoft modell starkare? 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

En reaktion till “Det osar svärmor.. 

Kommentera