Queen of Bajs 2017? 

Vår Ninja är en ganska bestämd dam. Hon har en del psykbryt som alla stundande 3åringar har, men det är något speciellt med hennes tjurskallighet (jag har ingen aning vart det kan komma ifrån?!). Egentligen inte en så vardagligt enerverande envishet för hon är väldigt nöjd av sig, mer att hon är fruktansvärt medveten om allt och väljer vad hon vill och när de valen är gjorda så är de som gjutna i betong. 

Det hon inte vet är att vi kommit på hennes ömma punkt. Hon har sin pappas bekräftelsebehov och sin mammas tävlingsjävel i blodet. För om penny ramlar gör Ninja det lite värre, om Penny skrattar högt, skrattar Ninja ännu lite högre för att försäkra sig om att alla tittar på henne.

 Jag och en kompis satt en kväll och drack vin och flamsade på deras sommarställe. Efter något snuskigt skämt när vi båda skrattar så det ekar så kommer från ingenstans ett högt skratt från den sovande babyn i rummet intill och sedan blir det alldeles tyst igen. Mannen favorituttryck ”släpp fram skrattet” (som han använder vid riktigt dåliga tillfällen) är tydligen ett budord han ärvt ner till sin mini-me. 

Ninja var väldigt sen med att gå, typ 18-19mån. Vad som fick fart på henne? Jo att Penny hann bli en fena på att gå i gå-stol och vi andra hurrade och klappade händerna åt henne. Reaktionen; Ninja börjar utan konstigheter gå som om hon gjort det i flera månader för att kunna sola sig i berömmelsens glans. 

Nu funderar vi på att köpa låtsasbajs på Buttericks, hälla äppeljuice i pottan och fejka att Penny är en jäkel på toabesöken för inte kan väl Ninja låta sig snuvas på titeln Bajsdrottning 2017?! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera