Natten Gud glömde

I gĂ„r kvĂ€ll kollade vi pĂ„ en film med Will Smith, colateral beauty. En fantastisk film om att tappa det efter att ha förlorat sitt barn. Jag grĂ€t som ett barn (eller nja, jag grĂ€t inte som de gör skrikande pĂ„ golvet pĂ„ Coop, utan Ă€ndĂ„ med lite mer vĂ€rdighet) och Pussade och sa att jag Ă€lskar dig Ninja (ja, hon var vaken vid 24,00) typ 1000 gĂ„nger och tĂ€nkte för mig sjĂ€lv hur lyckligt lottade vi Ă€r nĂ€r vi la oss bredvid Ninja i vĂ„r sĂ€ng. 

Sedan somnade vi som en lycklig familj och vaknade nu rosiga om kinderna övervĂ€ldigade av lycka. 

Eller inte. VĂ€ldigt snart börjar mannen snarka vĂ€rre Ă€n en epatraktor. HĂ„ller kvar i tacksamhetskĂ€nslan och puttar lite kĂ€rleksfullt pĂ„ honom, vi alla somnar. Ninja vaknar gallskrikande, sparkande som en galning Ă„t alla hĂ„ll ( ja, hon Ă€r en blĂ€ckfisk med stövlar) och Ă€r nĂ€stintill omöjlig att lugna. Till slut somnar hon om fast oroligt med hostattacker med jĂ€mna mellanrum innan det Ă€r dags för nĂ€sta gallskrikattack, och nĂ€sta, och nĂ€sta. Tills mannen ger upp och lĂ€mnar mig för att söka skydd i stora tjejernas tomma sĂ€ng. 

Detta kaos fortsĂ€tter tills ungen ramlar ner frĂ„n sĂ€ngen med en rejĂ€l smĂ€ll och nu gallskriker men med en vaken ton. Efter denna smĂ€ll somnar hon Ă€ntligen djupt. Kanske för att hon vaknade till riktigt och fick en nystart i sömnen eller för att hon fĂ„tt en allvarlig hjĂ€rnskakning och dĂ€rav gick in i djupsömn( det hĂ€r sista Ă€r alltsĂ„ ett skĂ€mt). Ahhhhh ljuva tystnad. Men din lilla jĂ€velfluga och Gud va varmt det Ă€r.. som att vara inklĂ€md i en babians arsle. Svettigt och jĂ€vligt. Upp och stĂ€ll upp alla fönster för korsdrag och ahhhh Ă€ntligen sömn. Klockan 05,00. Gud nĂ„de den unge som vaknar innan 10 i morgon. 

Vad jag gör uppe nu? Ja, det undrar jag ocksĂ„.. 

Hit me with your best shot lördag! I’m pms-ing and supermega tired. NĂ„gon som vill hĂ€nga?! Inte?? 😂😂

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera